top of page

Full fart i Skovveien

Det har vært en fortryllende start i den lille sykkelbutikken ER Sykkel i Skovveien. Vi var litt engstelige da det snødde og snødde i mars, men så kom våren. April og mai har vært over all forventning og gamle kunder har ikke glemt meg. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger og reparert de mest komplekse komponenter som tydeligvis ingen andre verksted klarte. Det viser seg at jeg og gutta får det til og gir oss ikke før vi har løst gåtene. Selv med mange sykle som er levert/hentet og skal ferdigstilles er alle fortsatt velkommen til å få sin egen sykkel reparert. Det jobbes på spreng med et smil om munnen. Har vi ikke kapasitet idag er du hjertelig velkommen i morgen eller når det passer.

Har du ikke mulighet til å komme i arbeidstiden kan du låse sykkelen ute til vår lås, og vi tar den inn og reparerer. Har du egen kodelås kan også denne benyttes, men da må du sende kode på sms (90970754).


Nå har vi så mange fine vintage sykler som skal bli pusset opp og få flotte nye deler så de skinner fra øre til øre. Jeg gleder meg til de blir klare, om ikke nå så til høsten da det er litt roligere. Vi ønsker selvsagt full fres hele året, men vi er også realister.108 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page