top of page

Vinter Prosjekter

I vintermånedene, når sykkelbransjen generelt sett opplever en roligere periode, benytter ER Sykkel anledningen til å fokusere på restaureringen av utslitte og antikke sykler. Dette gjelder spesielt sykler som har en betydelig verdi for samlere og de som søker etter en unik og særegen sykkelopplevelse.


Mange sykkelentusiaster velger å gjennomføre en full restaurering av sykkelen sin for å bevare verdien og estetikken. Dette inkluderer ofte lakkering av sykkelen for å forhindre ytterligere slitasje eller redusere risikoen for tyveri. En grundig lakkering av høy kvalitet krever imidlertid at sykkelen demonteres fullstendig, og dette er en omfattende prosess som tar tid.


Vår ekspertise omfatter ikke bare ny lakkering, men også restaurering av rustne deler og andre nødvendige reparasjoner. Vi er dedikert til å levere et resultat av høyeste kvalitet, selv for de mest krevende restaureringsprosjektene. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine restaureringsbehov nærmere, og vi ser frem til å gjenopplive dine sykler med presisjon og omsorg.


Her er et klassisk eksempel på såkalt tyveri sikring og flere komponenter har fått maling på seg som kan redusere funksjonen av disse. Dette er en DBS Intruder T3, 29 tommer jul og en favoritt av undertegnende.Slik skal denne sykkelen egentlig se ut. Malingen har blitt fjernet og sykkelen har fått "nye" brukte deler som hydrauliske bremser, kjede fører/front gir, gir shiftere og krank. Sykkelen har også fått nytt kjede, kassett, pedaler, holker, dekk, gir vaiere/strømper og bremseklosser. Gaffelen må også dessverre byttes, men vi har en "nesten" ny på lager.Prosjektet vi holder på med pr. dags dato er en gammel dame sykkel fra 1930 årene. Vi har dessverre ingen anelse om merket eller nøyaktig produksjonsår. Denne hadde en del rust under lakken så vi har fjernet all maling, pusset ned rusten og lagt på grunning. Setet demonteres og blir rust behandlet, skinnsetet klarer vi kanskje å redde med litt tålmodighet.64 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page